JEDNOSTAVNI NAČINI BRZOG POVEĆANJA Dick

Da biste brzo i trajno povećali penis kod kuće, teško možete uzimati čarobne tablete ili piti ljekovito bilje - ne postoje lijekovi koji penis mogu trenutno i dugo vremena učiniti dužim i debljim. Stoga, ako kod kuće želite povećati veličinu penisa, trebat će vam ne samo čudotvorna krema, već i trening mišića, masaža, mehaničko istezanje ili druge manipulacije.

Potreba za povećanjem penisa

u kojim slučajevima je potrebno izvršiti povećanje penisa

Kao što znate, penis je ponos svakog muškarca. Paradoksalno je da su gotovo svi muškarci nezadovoljni veličinom svog dostojanstva. Međutim, u naše vrijeme nemaju svi mogućnost i želju za povećanjem penisa pomoću operacije ili skupe opreme.

Ali ako možete graditi mišiće, zašto onda to ne biste mogli učiniti i sa genitalijama? Penis nije mišić i logično je pretpostaviti da postoje vježbe koje će povećati njegovu veličinu. Glavni uvjet za uspješno povećanje penisa, kao i u bilo kojoj drugoj važnoj stvari, je redovito vježbanje.

Međutim, prije nego što se odlučite za povećanje penisa, morate shvatiti postoji li potreba da to učinite umjesto vas. Pored toga, dodatno se preporučuje konsultacija sa urologom.

Svjetski prihvaćena skala veličine muškaraca je sljedeća:

 • Mali penis mjeri do 16 cm.
 • Penis srednje veličine može biti dugačak 16 do 18 cm.
 • Penis, dug više od 18 cm, velik je.

Stoga, ako imate mali penis ili želite postati vlasnikom velikog dostojanstva, preporučujemo da obratite pažnju na tehnike koje možete koristiti kod kuće.

Praktični vodič za povećanje penisa

Da biste povećali penis za nekoliko osjećaja, preporučujemo da obratite pažnju na posebnu gimnastiku. Ako se redovito provodi, tada možete primijetiti ne samo povećanje penisa, već i smanjenje njegove osjetljivosti, što vam omogućava da produžite seksualni odnos.

načine za povećanje muškog člana
 1. Vježbanje treba raditi u opuštenom stanju.
 2. Uhvatite penis jednom rukom i čvrsto stisnite glavić. U tom slučaju ne bi se smjele pojaviti bolne senzacije, kao ni poremećaji cirkulacije.
 3. Povucite penis od sebe, nemojte naglo trzati. Morate vući dok se ne pojave neugodne senzacije.
 4. Držite penis u ovom stanju nekoliko minuta, pokušavajući postepeno povećavati istezanje.
 5. Napravite kratku pauzu. U isto vrijeme, dajte nježnu masažu koja će vam pomoći da uspostavite normalnu cirkulaciju krvi.
 6. Vježbu treba ponoviti nekoliko puta, neprestano mijenjajući smjer istezanja penisa. Ne zaboravite masirati nakon svakog istezanja.
 7. Sa posljednjim pristupom ponovite prvu vježbu, a zatim deset puta čvrsto stisnite penis.

Ručna stimulacija genitalija nije ništa manje efikasna od ostalih tehnika koje uključuju mehaničke uređaje ili lijekove. Ova tehnika je najsigurniji način za povećanje muškosti.

To je zato što se koristi najsigurniji stisak koji eliminira pritisak na važne živčane završetke. Međutim, vrlo je važno slušati svoje osjećaje kako ne biste previše stisnuli i narušili cirkulaciju.

Redovnim izvođenjem ove vježbe moguće je povećati dužinu penisa za nekoliko centimetara za 3-4 mjeseca. Štoviše, prve rezultate moći ćete primijetiti za 2-3 tjedna.

Metode masaže za povećanje veličine penisa

Prije nego što počnete masirati penis, morate se pripremiti. Ovo je vrlo važno ne samo za efikasnost masaže, već i za sigurno izvođenje ove tehnike. Prije svega, ruke se moraju oprati i tretirati rastvorom za dezinfekciju. Na penis treba staviti topli oblog. Za to se koristi mekana prirodna tkanina koja se navlaži termalnom vodom. Vrijeme kompresije je oko tri minute. Nakon tog vremena, tkanina se mora ponovo navlažiti i postupak se mora ponoviti. Nakon toga penis je spreman za masažu. Tako možete poboljšati opskrbu mekih tkiva krvlju, kao i elastičnost kože, pa će masaža biti učinkovitija.

Glavne faze masaže:

 1. Sjednite udobno.
 2. Član mora biti u uzbuđenom stanju.
 3. Podmažite svoj penis.
 4. Uhvatite ga palcem i kažiprstom u podnožju.
 5. Pravite snažne i nježne pokrete gore-dolje. U tom je slučaju potrebno dodirnuti cijelu površinu organa, isključujući glavu. Pokreti bi trebali biti poput mužnje krave.
 6. Nastavite s masažom 10-15 minuta.
 7. Masažu treba raditi svakodnevno.

Nakon nekoliko tjedana redovite masaže možete zamijeniti značajno povećanje debljine i dužine penisa.

Postoji i posebna tehnika koja vam omogućava brzo povećanje veličine glave. Ova tehnika nalikuje gornjoj metodi masaže, ali svi pokreti moraju se izvoditi polako.

masaža za povećanje muškog penisa

Koraci masaže:

 1. Pokušajte dobiti što više krvi u glavu. Istovremeno, pratite nivo pritiska u genitalijama.
 2. Držite prste u ovom položaju nekoliko sekundi.
 3. Pustite prste i odmorite se.
 4. Ponovite masažne pokrete još jednom, povećavajući vrijeme izlaganja na glavi.
 5. Nakon vježbanja glava penisa će se povećati. Stisnite podnožje penisa i držite nekoliko sekundi.
 6. Radite ovu masažu svakodnevno 10 minuta.

Redovnom masažom vaš penis ne samo da će se povećati, već ćete se moći pohvaliti izdržljivošću i pojačanom seksualnom aktivnošću. Preporučuje se povremeno mijenjanje tehnika kako bi se aktivno utjecalo na sve zone penisa.

I ne zaboravite da nijedan trening neće biti učinkovit ako njihov učinak ne pojačate pozitivnim emocijama. Morate se voljeti i hvaliti svoju muškost te mentalno narasti željene centimetre. To će vam pomoći da nastavite vježbati nakon nekoliko dana i pomoći vam da obavite stvari izgradnjom tijela iz snova.