Iskustva u upotrebu Maxisize

Tuba kreme za povećanje penisa Maxisize

Dao sam to u šali, ali ozbiljno pomogao

Zovem se Michael i živim u Mexico Cityju. Imam najboljeg prijatelja - Sama. Poznajemo ga od ranog djetinjstva. On je cool momak, ali vrlo plah. Tako tipičan štreber. Nakon fakulteta se oženio, ali se bukvalno godinu dana kasnije razveo i postao još povučeniji. Jednom smo sjedili s njim, pili pivo nakon posla, i rekao mi je o svom problemu. Ispostavilo se da ga je supruga ostavila zbog činjenice da joj nije mogao ugoditi u krevetu. Sam je imao mali penis i to ga je jako uznemirilo.

Kad je Sam imao rođendan, poklonio sam mu - kupio sam nekoliko tubica kreme Maxisize. Ne vjerujem baš u sve takve stvari, ali mislio sam da će to odjednom pomoći. Štoviše, Sam je bio potpuno depresivan. Pokušao je hodati sa još nekoliko djevojaka, ali sve su njegove veze završile nakon neuspješnog seksa.

Sreli smo se sa Samom dva mjeseca kasnije, a nisam ga ni prepoznao odmah. Dugo ga nisam vidio tako sretnog. Ispostavilo se da je Sam probao kremu Maxisize i uspjelo je. Sam je rekao da mu se penis povećao za 6 centimetara u dužinu, a također je postao mnogo deblji nego prije. Sam se prestao plašiti intimnih veza, našao je sebi djevojku i svaki dan ima seks s njom. Bio mi je nevjerovatno zahvalan na činjenici da sam mu dao Maxisize.

Nakon ove priče odlučila sam isprobati kremu na sebi, iako nemam posebnih problema s veličinom penisa. Nakon samo nedelju dana upotrebe, penis mi je takođe postao veći, a supruga je bila potpuno oduševljena novim položajima i dužim odnosima.

Penis uvećan Maxisizeom za 3 cm

Sad kremu koristim samo povremeno kad želim nešto vruće. Ali rezultat je zaista cool i nije za jedan dan, već ostaje zauvijek. Preporučujem svim muškarcima da probaju. Definitivno nećete požaliti.

Kako koristiti Maxisize

Maxisize krema vrlo je prikladna za upotrebu, čak je i njena primjena već ugodna, jer je treba nanositi masažnim pokretima. Nakon nanošenja kreme nema peckanja ili drugih neugodnih osjeta. Naprotiv, osjećate toplinu i val energije. A nakon 30 minuta možete vidjeti da je član postao mnogo veći.

Vjerujem da je Maxisize krema zaista najbolja krema za povećanje penisa. Djeluje 100%. A način na koji se koristi takođe ga čini ekonomičnim. Ova krema je izvrsna alternativa za one muškarce koji imaju problema u intimnoj sferi. A krema će se svidjeti i onima koji nemaju problema. Podiže seksualne odnose na novi nivo senzualnosti. Svaka žena će odmah primijetiti promjene i voljet će vas još više.

Maxisize se mora nanositi masažnim pokretima

Da biste primijenili kremu, ne morate ići liječniku, napravite gomilu testova. Ako nemate bolesti srca i alergije na sastojke kreme, tada je možete sigurno koristiti. Štoviše, krema ne pomaže samo u suočavanju s fizičkim problemima, već i s psihološkim. Jednom kada vidite koliko zadovoljstvo uživa vaš partner, samopoštovanje će strahovito rasti.

Iskustvo sa gelom

Uvijek koristim kremu prije seksa. Prvo se istuširam, a zatim mi supruga stavi kremu na penis. Pruža mi fantastičnu masažu, koju obično kombiniramo s predigrom. U roku od pola sata nakon nanošenja kreme imam takav nalet energije da sam spremna na seks cijelu noć. Jedna epruveta sa svakodnevnom upotrebom dovoljna je 15 dana.