Recenzije o Maxisize

 • Mladen
  Moja supruga i ja smo zajedno već 4 godine. Imamo zajednički posao, zajedničke prijatelje i hobije. Ali u pastelama sve nije bilo tako ružičasto. To je bilo zbog veličine mog penisa. Jednom je moja supruga kupila Maxisize. U početku sam se čak i malo uvrijedio. Ali nakon tjedan dana vidio sam rezultat. I nakon mjesec dana, veličina mog penisa postala je 5 cm veća. Supruga je oduševljena, kao i ja!
  Maxisize
 • Ivan
  Imao sam problema sa erekcijom. Otišao sam doktoru, ali ništa nije pomoglo. Čudno mi je Maxisize pomogao. Za dvije sedmice upotrebe penis mi je znatno porastao. Postala sam sigurnija u sebe i problem s erekcijom nestao je sam od sebe. Ako namažete penis prije odnosa, općenito se osjećam kao seksualni div.
  Maxisize
 • Ivan
  Maxisize mi je spasio život! Tačnije, oslobođeni dosade i monotonije. Sad, ono što nije noć, odmor je i za mene i za moju suprugu. Nije ni važno što spavamo vrlo malo. Od upotrebe kreme, penis mi se ne samo povećao (+6 cm), već je i ojačao erekciju, a seksualni odnosi počeli su dosezati 2 sata.
  Maxisize
 • Ivica
  Moji odnosi s djevojkama nisu išli dobro. Tačnije, svi su rekli da sam dobar momak, ali ne više. Razlog je bila skromna veličina mog penisa. Isprobala sam svakakve narodne recepte, ali ništa nije pomoglo. Maxisize mi je pomogao riješiti moj problem. Za 2 mjeseca penis je narastao za 5 cm i postao je mnogo deblji.
  Maxisize
 • Dino
  Nanosim Maxisize na penis prije odnosa. Ponekad moja djevojka to radi zajedno sa masažom. Član postaje mnogo veći. Naš seks postaje duži i intenzivniji. Oduševljena sam kremom. A djevojčica će sada doživjeti orgazam svaki put, a ne s vremena na vrijeme.
  Maxisize
Ocjena korisnika Maxisize
4.2
13